Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemYeniden Refah Partisi lideri Erbakan: " Anketlerde yüzde 10 çıkıyoruz"

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: ” Anketlerde yüzde 10 çıkıyoruz”

2023 Haziran ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde neredeyse her gün yeni bir anket sonucu açıklanırken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında masasındaki son anketin sonuçlarını paylaştı. Kendilerine yönelik ilginin anketlere de yansımaya başladığını ifade eden Erbakan, “Büyük bir sinerji, enerji yakalandı. Bizim yaptırdığımız anketlerimiz oldu, bunlar yüzde 9 ila 10 oranında sonuçlar çıktı” dedi.

6 Kasım’da kongre yapacağız diyen Erbakan;

“Allah gani gani rahmet eylesin, Erbakan hocamız aktif olarak 50 sene siyasetin içerisinde yer aldı. Türkiye’nin milli görüşle yönetilmesi gerektiğini savundu. Türkiye 25 senedir milli görüşle yönetilmedi. Misyonumuz milli görüş. 89 ve 94’te belediyelerde yapılan efsane hizmetler, dar gelirlinin aldığı payın artırıldığı, maaş zamlarının artışları. Bu hizmetleri yeniden Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Milletimizi, ülkemizi felaketlerden kurtarmak istiyoruz” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;

“Yönetimde adalet, yargıda adalet milli görüşün temel hedefleri. 4 seneye yakın bir zaman geçti partimizin kurulduğu günden beri. 900’den fazla aktif teşkilatımız, ilk büyük kongremize 50 bine yakın insan katıldı. Yine Ankara Arena’da kongre yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Sonra seçim süreci başlayacak.”

 

 

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar