Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaGündemGelecek Partisi Gaziantep'te ne oluyor?

Gelecek Partisi Gaziantep’te ne oluyor?

Gelecek Partisi Gaziantep Teşkilatında istifaların önü alınamıyor.

Gelecek Partisi Gaziantep İl teşkilatında istifa depremi sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda İl Başkanı Bekir Öztekin ve Şahinbey İlçe Başkanı Yusuf Özbereket’in istifasıyla başlayan istifa depremi, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu ile devam ederek, Şahinbey İlçe Başkanlığına özbereket’in yerine atanan Arif Yılmaz’ın istifasıyla son bulmuştu.


Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Arif Yılmaz ve istifa eden diğer ilçe Başkanları, İl Başkanı Orhan Kuyucu’nun keyfi kararları ve istikrarsız tutumunu gerekçe göstererek görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Gelecek Partisi Gaziantep İl teşkilatı, henüz bu istifaların şokunu atamamışken bu kez İslahiye İlçe Başkanı Ali Demir’de, İl Başkanı Orhan Kuyucu’nun tutarsız ve keyfi baskılarından dolayı isitifa ettiğini açıkladı.

Haber merkezimize özel açıklama yapan Demir istifa mektubunda, Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Kuyucu’nun kendisinden rızası dışında tehdit ve baskıyla imza aldığını belirterek şunları söyledi: “Gelecek partisi büyük umutlarla kurulan bir parti. Biz de, ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara hassasiyet gösteren siyasetçiler olarak büyük bir şevk ve azimle Gelecek Partisi’nde görev aldık. Ancak, Gaziantep İl Başkanı olarak göreve gelen sayın Orhan Kuyucu’nun keyfi ve tutarsız davranışlarından ciddi mana da rahatsız olduk. İstifa mektubumda da belirttiğim üzere, İl Başkanı tarafından mobbinge maruz kaldım ve bu şartlar altında aynı çatı altında hizmet etmemizin imkanı kalmadı.

Tüm bunlara rağmen Partimize ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’na olan güvenimiz tamdır. Bizim İslahiye teşkilatı olarak partimizle ve Genel Merkezimizle hiç bir sorunumuz yoktur. Bizim itirazımız İl Başkanı Orhan Kuyucu’nun anti demokratik tavrına ve keyfi uygulamalarınadır.

İl Başkanı Orhan Kuyucu’nun tutarsız davranışları neticesinde, kendisinin yönetiminde bir siyasi çalışmanın ne Gelecek Partisi’nin, ne de memleket ve vatandaşın beklentilerine cevap veremeyeceğine inandığımız için yönetim Kurulumuzla birlikte Gelecek Partisi İslahiye İlçe Başkanlığı görevimizden istifa ettik” Dedi.

Gelecek Partisi İslahiye İlçe Başkanı Ali Demir’in istifa mektubu şu şekilde:

“Tarafıma tebliğ edilen islahiye ilçe başkanlığından aşağıdaki sebeplerden dolayı istifa ediyorum 28/11/2022 tarihinde il başkanı Orhan Kuyucu tarafından daha önceki mevcut başkanlara atıfta bulunarak tehdit ve zoraki olarak rızam dışında il kordinatörü sayın Cuma İçtene iletilmek üzere tarafımdan yazı alınmıştır bu yazının ne sebep ile yazıldığını sormama rağmen tarafıma bilgi verilmemiştir neden alındığı konusunda hiçbir fikrim yoktur bu yazıyı yazmadığım takdirde üzerime iftira atacağını,ilçe başkanlığımı sonlandıracağını ve benzeri tehditleri beni çok rahatsız etmek ile birlikte il başkanının devamlı istifa ile,tehdit ile uygulamış olduğu mobing baskısı ile ve benzeri tutarsız talep ve yanları hatta bunlarda yetmezmiş gibi en son aileme yapacağı iftira ile tehdit edilerek bu yazıyı yazmış bulunmaktayım ve benzer ithamlarından dolayı tarafıma layık gördüğünüz böyle bir üst düzey görevi malesef bu benzer yalan dolan içerisinde sürdürememekteyim partimin ve genel başkanımın her zaman yanında yer aldığım gibi partime herzaman hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumu bildirir islahiye ilçe başkanlığı görevimden istifamın kabulünü saygılarımla arz ederim

Ali Demir/ Gelecek Partisi İslahiye İlçe Başkanı Ali Demir’

 

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar