Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaEkonomiGAİB Koordinatör Başkanı Kileci'den "Yeni Yıl Mesajı"

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci’den “Yeni Yıl Mesajı”

Başta ihracatçılar olmak üzere herkesin yeni yılını kutlayan Başkan Kileci, 2023 yılı ile ilgili dileklerini şöyle ifade etti: “Öncelikle herkese yeni yılda esenlik, bereket ve mutluluk diliyorum. Yeni yıldan en büyük beklentimiz; ülkemizin ve tüm dünyanın sağlığına kavuşması, barış dolu bir dünyada yaşayabilmektir.”

Yeni yıla her anlamda umutlu girdiklerini söyleyen Kileci; “Bizler bu çetin şartlarda birçok şeyi Bölge olarak, Gaziantep olarak başardık. İhracat rekorlarımızla örnek gösterilen bir noktaya ulaştık. Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutlayacağımız 2023’te, ihracat hedeflerimizi de bu şanlı asra yakışır şekilde en üst düzeye çıkardık. İhracat ve istihdamla gelişen ülkemize katkı sunmak için her zamanki gibi çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlarken bizler de asra bedel rekorlarla buluşmayı diliyoruz. Her yönüyle yeni yılda yerli ve milli bir Türkiye hedefine asırlık Cumhuriyet’imizin verdiği güçle emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 yılında yürüteceğimiz fuar katılımları ile sektörel ticaret heyetleri ve alım heyetleri ile eğitim organizasyonları ile ihracatçımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sözlerine şöyle son veren Kileci; “Son olarak yeni yılda savaşların bitmesini, istihdamın katlanarak artmasını ve ülkemizin her alandaki başarılarını konuşmayı temenni ediyorum. Bu mesaj vesilesiyle başta Bölge ihracatçılarımız olmak üzere, tüm ülkemizin yeni yılını kutluyor; 2023 yılının sağlık, esenlik ve bereket içinde geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Benzer Haberler

Öne Çıkan Başlıklar